Џенифер блиста у новој Диоровој кампањи

Агенције
Џенифер блиста у новој Диоровој кампањи

Прелијепа глумица Џенифер Лоренс је још једном очарала све својом љепотом у најновијој рекламној кампањи коју је недавно снимала за модну кућу "Диор".

Оскаровка већ неколико година сарађује са престижном модном кућом, а на најновијим рекламним фотографијама видимо је са минимално шминке, подигнутом косом, док позира у крем одјевним комбинацијама држећи подједнако дивне торбе француског произвођача.

Џенифер је посљедњих година учествовала у неколико кампања модне куће "Диор" и на скоро сваком важном догађају одлучује се баш за њихове тоалете.

По уговору, који је са "Диором" склопила 2014. године, 26-годишња глумица је за трогодишњу сарадњу са њима добила невјероватних 15 милиона долара.

Лоренсова свакако зна како да уложени новац поврати, јер је већ двије године заредом најплаћенија глумица на свијету на Форбсовој листи, са зарађених 46 милиона долара у протеклој години.

Ускоро ћемо је видјети поред Криса Прата у филму "Paddengers", за који је, наводно, добила хонорар од 20 милиона долара, дупло више од свог колеге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана