Џенифер Анистон се разголитила

Агенције
Џенифер Анистон се разголитила

На филмском фестивалу у Торонту америчка глумица Џенифер Анистон се појавила у провидној хаљини испод које није носила грудњак.

Познато је да она спада међу глумице које се ријетко могу видјети у некој провокативној ситуацији, а још рјеђе голишаве, па зато не чуди што су велику пажњу привукле фотографије на којима се глумици испод хаљине виде брадавице.

У Торонто је дошла да би промовисала свој нови филм "Cake", а сви су причали само о њеним грудима и провидној хаљини. Анистонова је убрзо схватила да није изабрала баш најпогоднију одјећу за овај догађај, па је на прес-конференцију, која је одржана неколико часова касније, дошла у конзервативној плавој хаљини, наравно са грудњаком испод ње.

Џенифер Анистон, рођена 1969. године, прославила се улогом у серији "Пријатељи".

Први пут се појавила као "Nutri System" дјевојка у радијском шоуу Хауарда Стерна у касним осамдесетим годинама прошлог вијека. Касније се сели у Холивуд и добија прву телевизијску улогу у серији кратког вијека "Molly", а потом улогу у филму "Camp Cucamonga". Због неколико неуспјешних улога полако је почела да одустаје од глуме, али све се промијенило када је кренула на аудицију за хумористичку серију "Пријатељи".

Продуценти су хтјели да је виде у улози Монике Гелер, али је она била упорна и убиједила их да је лик Рејчел Грин писан за њу. На крају је добила жељену улогу и играла је Рејчел пуних десет година. Серија је била позната по цијелом свијету, а Анистонова је добијала плату од милион долара по епизоди за посљедње двије сезоне "Пријатеља". Осим тога, добила је и пет номинација за престижну телевизијску награду "Еми".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана