Џенифер Анистон и Дејвид Швимер у реклами за Супербол 2024

Г.С.
Foto: Скриншот

Никада нећемо заборавити жарку хемију на екрану између Џенифер Анистон и Дејвида Швимера у серији Пријатељи — али изгледа да Џенифер Анистон јесте.

Некадашњи пар се поново окупио за рекламу за Супербол 2024. години у којој она заборавља да су били заједно, преноси Мери Клер.

Док су глумили Рејчел Грин и Роса Гелера у серији Пријатељи, сви су нагађали хоће ли заиста завршити заједно и живјети срећно до краја живота. И стварно, на дуго очекиваном окупљању глумачке екипе 2021. године, пар је признао да су се обоје јако заљубили.

„То је било као да два брода пролазе јер је један од нас увијек био у вези, а ту границу никада нисмо прешли и поштовали смо то“, рекао је тада Швимер.

„Искрено, сјећам се да сам једном рекла Дејвиду: ‘Биће велика штета ако се први пут ти и ја заиста пољубимо на националној телевизији'„, додала је Анистонова.

Због свих дешавања између њих, ова реклама је просто урнебесна.

Након што је Анистонова наручила од Убер Итс-а и рекла достављачу да, да би се сјетила нечега, мора да заборави нешто друго како би „направила мало простора“ у мозгу, наилази на свог бившег колегу.

Док Швимер улази у пријатељски загрљај, Анистонова га је одгурнула и упитала: „Да ли се знамо?“ на велико запрепашћење Швимера.

Анистонова је затим затражила „наговјештај“, па јој Швимер каже да су „радили заједно 10 година“. То, наравно, значи колико је серија Пријатељи била у програму.

„Десет година! Био си сјајан“, одговара Анистон.

„Још увек не знаш, зар не?“ Швимер каже, већ разочаран и вјероватно прижељкивајући да су остали пријатељи и у стварном животу.

„Не знам“, признаје Анистон, прије него што је отишла и рекла: „Као да бих заборавила 10 година свог живота.“

„Мрзим овај град“, каже незадовољни Швимер.

Јадни Рос. Чини се као да дефинитивно нису били на паузи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана