Џексонова Недођија на продају

Агенције
Џексонова Недођија на продају

Ранч "Недођија" у Калифорнији, дом покојног поп пјевача Мајкла Џексона, дата је на продају.

Џексонов дом процијењен је на 100 милиона долара, преносе агенције. На ранчу од 2.700 јутара у долини Санта Инез налази се и жељезничка станица, кућа са шест спаваћих соба, биоскоп са 50 мјеста и два језера. Од Џексонове смрти 2009. године ранч је био, како наводи АП, у "лимбу".

Џексон је 1988. године платио 19,5 милиона долара за ранч пун храстова и платана и прекрстио га у "Недођија", по острву на којем живи Петар Пан. Убрзо је додао занимљивости на ранч попут зоолошког врта и малог забавног парка, који су сада уклоњени.

Послије пјевачеве смрти агенција за некретнине "Колони капитал" бринула је о ранчу који се налази 240 километара сјеверно од Лос Анђелеса.

Имање је изградио 1981. године предузимач Вилијам Бон и тада га је назвао Ранчем долине платана.

Иначе, у четвртак, 28. маја, одбачена је тужба да је познати пјевач сексуално злостављао Вејда Робсона.

Под образложењем да је предуго чекао прије него што је подигао оптужбу, суд у Лос Анђелесу одбио је тужбу кореографа Вејда Робсона да га је Мајкл Џексон злостављао као дијете.

Наиме, Робсон је под заклетвом 2005. године на суду свједочио да га Џексон никад није злостављао, али је ту изјаву промијенио 2013. године када је рекао да га је у периоду између 1990. и 1997. године Мајкл Џексон ипак више пута сексуално злостављао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана