Џексон мислио да ће га убити на сцени

Глас Српске
Џексон мислио да ће га убити на сцени

Краљ попа Мајкл Џексон је био убијеђен да ће бити убијен на сцени током свог повратничког концерта на којем је носио панцир, тврди његов тјелохранитељ.

Мајкл Џексон је преминуо 2009. године само неколико седмица прије него што је требало да наступи у Лондону. Мет Фид који је био у Џексоновом обезбјеђењу отворено је испричао о времену које је проводио поред краља попа. Он је рекао да је Џексон још 2005. године носио панцир на суђењу за злостављање дјечака, јер је мислио да је његов живот озбиљно угрожен и да ће га неко убити.

- Мајкл ми је рекао да се боји да неће завршити концерте јер страхује да ће га неко убити на сцени. Молио ме је да чувам његову дјецу како би знао да су добро. Био је у тоталном хаосу - рекао је Мет.

Он је такође потврдио да је Џексон био толико уплашен пред конференцију у Лондону на којој је требало да најави концерт, да је мало више попио како би се опустио.

- Мајкл је мислио да ће му неко пуцати у главу на бини, па је попио око пола флаше вискија да би се смирио - рекао је тјелохранитељ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана