Џејсон Фајфер тврди да је био Џексонов љубавник

Глас Српске
Џејсон Фајфер тврди да је био Џексонов љубавник

Од смрти краља попа Мајкла Џексона прошла су непуна два мјесеца, а медијска прашина око његовог контроверзног живота још се није у потпуности смирила. Осим што су га прогласили зависником од дрога, чудаком и представили као човјека који је био опсједнут својим изгледом - неколико њих тврди да је Џексон био хомосексуалац.

- Први састанак који смо имали био је у аутомобилу и трајао је јако кратко, јер смо се бојали да нас неко не ухвати на дјелу - рекао је за магазин "Woman`s Day" медицински техничар Џејсон Фајфер.

Он у ексклузивном интервјуу тврди да је био у својеврсној вези са Џексоном.

- Упознали смо се у клиници Мајкловог дерматолога, а први састанак смо имали у аутомобилу. Било је прекрасно - тврди Фајфер.
Хомосексуална афера завршила је тек кад је Мајкл умро.

- Изгубио сам своју сродну душу. Јако је тешко описати такав губитак, али могу само да кажем да осјећам једну велику празнину у свом срцу - каже медицински техничар који је прије Џексонове смрти био у свакодневном контакту са њим.
Он је испричао да се Џексон потпуно промијенио двије седмице прије смрти.

- Био је претјерано религиозан, драматизовао је пуно и био је јако исцрпљен због проба за лондонске концерте. Свима је било јако чудно што се опраштао са појединим људима неколико дана прије смрти - открио је Фајфер и додао да је Џексон често говорио о Богу и Мајанском календару, према којем би се смак свијета требао догодити 21. децембра 2012. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана