Џејми Оливер забринут за своју супругу: "Ниједан специјалиста не може да јој помогне"

ГС
Foto: Инстаграм

Супруга Џејмија Оливера, Џулс Оливер, има продужени ковид и тешке симптоме, а ниједан специјалиста не успијева да јој помогне већ двије године.

Славни ТВ кувар открио је здравствени проблем своје супруге у интервјуу за викенд издање "Дејли мејла".

Он је навео да је пар обишао више специјалиста у покушају да се продужени ковид код Џулс некако ријеши, али нико није могао да им помогне. Ово стање медицина препознаје али га заправо не разумије у потпуности јер је присутно тек две године.

"Стално смо у Харлијевој улици", рекао је Џејми мислећи на улицу у Лондону у којој су ординације најугледнијих љекара.

"Али као да нико не зна ништа. Информације о продуженом ковиду се стално нагомилавају, и Џулс се држи, али нико не успијева да јој отклони симптоме", рекао је један од најпознатијих кувара у шоубизу.

Симптоми продуженог ковида су кратак дах, умор, губитак мириса или укуса, "замагљеност" у глави, болови у грудима, лупање срца, мучнина...

"Џулс и ја смо заједно већ 22 године, дошли смо као тинејџери у Лондон и учврстили своју љубав прије него што сам постао звијезда. Имали смо само снове и наде. Успјех смо остварили заједно", рекао је Оливер.

Пар има петоро дјеце, а Џулс је својевремено открила да је доживјела још пет спонтаних побачаја. Једно дијете изгубила је током карантина. Џејми и Џулс у браку су добили кћерке Попи (20), Дејзи (19), Петал (13) и синова Бадија (11) и Ривера (6), преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана