Џеј Зи признао да је варао Бијонсе

Агенције
Џеј Зи признао да је варао Бијонсе

Након гласина о превари и два музичка албума који су потврдили да у њиховом браку има трзавица, Џеј Зи је потврдио да је варао своју супругу Бијонсе. Он је у искреном интервјуу открио да су били на ивици развода, те како су успјели да поврате љубав, страст и поштовање у свом односу.

У новом интервјуу за „Њујорк тајмс“ магазин славни репер Џеј Зи открио је ријетке информације из свог приватног живота, а највише се осврнуо на брачну кризу са Бијонсе, своје емоционално стање и тешкоће које су заједно пребродили.

Иако је кроз своје пјесме говорио о емотивним проблемима, овог пута је јавно признао да је починио прељубу, а најтеже му је пао бол на лицу Бијонсе.

- Знате, већина људи оде. Стопа развода је ваљда 50 одсто, јер већина људи не може да погледа самог себе. Најтеже је видјети бол на нечијем лицу коју си ти проузроковао и онда се носити сам са собом - био је искрен.

Иако су гласине о варању почеле још 2013. године, албум „4.44“ који репер издаје потврдио је да у њиховом браку има трзавица. Након извињења које је кроз строфе упутио супрузи и дјеци и Бијонсе је у албуму „Lemonade “ споменула „Беки са добром косом“, жену са којом ју је муж преварио.

- Музика је била наша терапија. Она нам је помогла да пребродимо тешке тренутке - рекао је и додао да су заиста били на ивици развода.

Пар је успио да превазиђе проблеме у браку, те су данас срећнији него икада. Они су 2012. године добили дјевојчицу Блу Ајви, а прије пет мјесеци су постали родитељи близанаца Руми и Сир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана