Џеј Зи и Бијонсе праве пометњу на Куби

Танјуг
Џеј Зи и Бијонсе праве пометњу на Куби

Популарни музички пар Бијонсе и њен супруг Џеј-Зи прославили су своју пету годишњицу брака на Куби уз огромну пажњу коју су изазвали код локалног становништва.

Они су својим доласком у Хавану изазвали општу пометњу међу мјештанима. На десетине обожавалаца се тискало како би из што бољег угла видио популарни пар и пратили су их док су они обилазили град.

Такође обожаваоци r'n'b пара су хтjели да им пожеле све најљепше док су они вечерали у ресторану "La Quardia", а полиција је морала да интервенише како би гомилу држала на сигурном одстојању од њих.

Запослени у ресторану показали су новинарима фотографије Бијонсе и Џеј Зија како једу типичну кубанску вечеру која се састоји од рибе, пилетине, црног пасуља и пиринча заједно са њиховим мајкама.

Овај ресторан је познат по томе што се ту снимао филм "Јагоде и чоколада" и доста туриста га посећује.

Америчким држављанима није дозвољено да као туристи посjећују Кубу али хиљаде Американаца бораве на Куби, наводећи за то вjерске и културне и образовне разлоге.

У прошлости амерички умjетници који су били оспоравани од стране кубанске власти су наглашавали да на Кубу долазе из културних разлога, али пошто Бијонсе и Џеј Зи нису разговарали са новинарима, њихови мотиви за посjету Куби остали су нејасни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана