“Џеј Ло очајна”: Бен Афлек цвјета поред кћерке познатог политичара

GS
Foto: X.com

Џенифер Лопез је прошле недјеље поднијела захтјев за развод од Бена Афлека, након што се мјесецима шушкало да је њиховој љубави дошао крај.

Бен се након растанка зближио с Кик Кенеди, кћерком Роберта Ф. Кенедија Џуниора, с којом се кратко виђао прије него што је започео везу са Џеј Ло 2021. године.

То што је Бен већ одлучио да настави даље није се нимало свидјело Џеј Ло, којој је наводно развод много теже пао него Афлеку.

"Јако ју је то погодило. Јако је узнемирена и разочарана у Бена", рекао је извор за Пеопле, преноси Курир.

Бен и Кик су имали кратку романсу исте године кад се Бен помирио са Џенифер.

"Бен и Кик посвађали су се прије него што се он помирио са Џеј Ло. Упознали су се јер је Бен из Бостона, а када живите у Бостону, породицу Кенеди сматрате краљевском. Дакле, кад је почео да се дружи с Кик, оправдано је мислио да је доспио у породицу Кенеди. Али она је тада била премлада и није била спремна ни за шта озбиљно. Нису имали аферу током његовог брака, али је занимљиво Кикиним пријатељима да је Бен одмах након развода кренуо да се дружи с бившом, чију породицу види као краљевску", испричао је раније извор за Даилy Маил.

Извор је тада открио и да Кик не мари за то како ће се Лопез осјећати око тога да су се она и Бен поново повезали.

"Кик воли Бена и, искрено, није је брига шта Џеј Ло мисли. Кад су њих двоје почели да се друже, Бен и Џеј Ло већ су били раздвојени. То јој је он врло јасно рекао. Џеј Ло је то и сама потврдила јер је навела да су се разишли у аптилу", испричао је.

Лопез је у захтјеву за развод потврдила да се пар растао још у априлу, а као разлог је навела "непомирљиве разлике".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана