Џеј Ло је на вjенчању промjенила чак три вjенчанице и не знамо која је спектакуларнија

ГС
Џеј Ло је на вjенчању промjенила чак три вjенчанице и не знамо која је спектакуларнија

Вјенчанице коштају и до два милиона долара, једна има шлеп од шест метара, друга деколте без краја, а тек трећа.

Џенифер Лопез и Бен Афлек послије интимног вјенчања у Лас Вегасу, у недјељу су размјенили брачне завјете и други пут на раскошној церемонији уприличеној за породицу и пријатеље. Латино дива подјелила је и фотографије вјенчаница које је носила на овој прослави.

Прослављена 53-годишњакиња промјенила је чак три креације за свој велики дан, а све три су очаравајуће и веома луксузне.

Главну вјенчаницу лијепе вјенчанице потписује чувени бренд Ралпх Лаурен, а ријеч је о моделу који прати линију тјела до кољена, након чега се шири у огроман шлеп препун ситних волана, дугачак невјероватних шест метара.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liv Sienne Fashion (@livsienne)

 

Ову креацију краси и рол крагна, те прозирна тканина са бијелим дугмићима од сатена на леђима, а Џеј Ло је издање употпунила дугачким, бијелим велом, бидермајером од белог цвијећа и бисерним минђушама.

И остале двије вјенчанице дизајнирао је исти бренд, а верује се да је свака коштала од пола милиона до чак два милиона долара, јер су ручно шивене од најквалитетнијих материјала, а двије садрже и скупоцјене перлице и кристале.

Новопечена госпођа Афлек касније се пресвукла у нешто једноставнију, али и даље задивљујућу вјенчаницу без рукава са изразито дубоким деколтеом украшеним ситним цирконима. Ова креација имала је и шик, фазонски вео налик на капуљачу, а пјевачица је носила и дијамантске минђуше.

За крај великог дана Џенифер је изабрала још једну спектакуларну креацију, овог пута у боји шампањца. Хаљина, као и претходне двије, прати линију тијела и истиче њену фигуру пјешчаног сата, а у цјелини је проткана перлицама и бисерима.

Пишите нам у коментарима - која вјенчаница вам се највише допала, преноси zena.blic.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана