Џеј краћи за 2.500 евра у казину!

Aгенције
Џеј краћи за 2.500 евра у казину!

Ако је неко помислио да Џеј Рамадановски вреле љетне дане користи да би радио, одмарао и гледао згодна женска тијела на плажи, грдно се преварио јер је популарни пјевач нашао још један начин како ће утрошити своје вријеме – коцкањем, пишу српски медији! Наиме, Џеј је на Црногорском приморју већ неко вријеме и у Пржну свакодневно ужива у "малим" задовољствима које пружа овај "спорт" и тако је прије неколико дана изгубио више од 250.000 динара.

 

- Он је овде редован гост и воли да се опусти на тај начин. Тако је пре неколико дана дошао да се коцка и изгубио је око 2.500 евра! Нормално је да се изнервирао, али га је брзо прошло јер се води оном "Једном се живи" - прича добро обавијештен извор и додаје да Рамадановски сваке године ужива на плажи у Пржну и људи га тамо обожавају.

- Ма, он је један од омиљених певача који долазе у Црну Гору и са свима се лепо исприча. Рекао је он свима да је пук'о лову у казину, не крије то. Њега сви знају као типа који је искрен и не стиди се ничега. А тих 2.500 евра, што је изгубио, вратиће он то. Пева често, а када он Црногорце погоди у душу, сви ваде паре - завршио је наш извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана