Џеј Кеј љетује у Будви

mondo.rs
Џеј Кеј љетује у Будви

Фронтмен и заштитни симбол култног бенда Џамирокваи, Џејсон Луис Читам познатији као Џеј Кеј, стигао је на седмодневно љетовање у Црну Гору.

У паузи рада на осмом студијском албуму, чије се објављивање очекује ове године, Џеј Кеј, поучен позитивним искуствима са спектакуларног прошлогодишњег концерта пред 22.000 фанова на Sea Dance фестивалу, и сјајном пријему публике током специјалног наступа на хуманитарној VIP забави одржаној у "Dukley Gardens", одлучио је да се врати у Црну Гору и проведе седмодневни одмор у овом луксузном комплексу у Будви.

Џеј Кеј се прошле године нашао у улози домаћина и правог шоумена веома успјешне друге вечери хуманитарног сегмента Sea Dance фестивала "Be Human" у "Dukley Gardens ", током које је прикупљено преко 100.000 евра помоћи угроженима од катастрофалних поплава у Србији, БИХ и Хрватској.

Популарни музичар слетио је нешто прије 11 сати на дубровачки аеродром.

Видно расположен Џеј Кеј, са својим заштитним знаком, препознатљивим шеширом на глави, стрпљиво се сликао са неколицином фанова који су га препознали и подјелио пар аутограма, прије него што је на изласку из аеродромске зграде ушао у луксузни црни комби, који га је директно превезао до Будве.

Енглез је смјештен је у једној од вила у луксузном пентахаус апартману.

Домаћини из Dukley Gardens су се постарали да позната звијезда има при руци све оно што воли. Од врхунског бијелог вина, енергетских пића, а сачекао га је и његов омиљени врхунски кавијар Белуга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана