Џастин Тимберлејк виђен са новом дјевојком

Глас Српске
Џастин Тимберлејк виђен са новом дјевојком

Послије многобројних новинарских написа о варању Џесике Бил са секси Ријаном, Џастин Тимберлејк се, изгледа одлучио за сасвим нову опцију, пишу амерички медији.

Иако је само прије неколико дана снимљен на романтичној вечери с Џесиком, прексиноћ је, ухваћен како излази напоље с новом дјевојком, чији идентитет је непознат медијима. Чини се да су гласине о њиховом прекиду заиста тачне. Послије двије и по године везе, пјевач очито тражи нову сродну душу.

Неки од чланова породице открили су медијима како Џастин никада није био до краја предан идеји о некој дугој вези с лијепом глумицом. Џастин и сасвим нова дјевојка (чије име ће се сигурно убрзо појавити у медијима) уочени су како заједно напуштају један бар. За један магазин његова бака је изјавила да је њен унук слободан те да се посветио каријери.

Бака је потврдила и сумње да је Џесика хтјела брак, међутим 28-годишњем пјевачу то није падало на памет. Он је сада, каже, усредсређен на каријеру. И док је он усредсређен на каријеру и непознате младе дјевојке, Џесика снима филм у Ванкуверу. Је ли ово дефинитиван крај овог наизглед складног пара, не зна се, али оно што знамо је да су се обоје трудили да зближе, међутим, како кажу њихови ближњи, то се није догодило. Пар се једноставно "охладио" те тако највјероватније окончао своју везу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана