Џастин Тимберлејк се изјаснио кривим за вожњу у алкохолисаном стању

Танјуг
Foto: Агенције

ЊУЈОРК- Амерички певач Џастин Тимберлејк данас се изјаснио кривим по оптужби за вожњу у алкохолисаном стању пред судом у мјесту Сег Харбог, на Лонг Ајленду, након што је ухапшен у јуну у Хемптону.

Судија је осудио Тимберлејка на новчану казну од 500 долара уз додатак од 260 долара, 25 сати друштвено корисног рада у непрофитној организацији по његовом избору и наложио му да објави саопштење о јавној безбједности, преноси АП.

Он се првобитно изјаснио да није крив за прекршајну пријаву за вожњу у алкохолисаном стању, а возачка дозвола му је суспендована током саслушања прошлог мјесеца.

Тимберлејк је ухапшен у Саг Харбору у Њујорку 18. јуна, нешто послије поноц́и, након што је полиција саопштила да је у центру села претрчао знак стоп, скренуо из своје траке, а да су полицајци могли да осјете мирис алкохола након што је пјевач изашао из свог BМW-а.

Полиција је у судским поднесцима такође навела да су пјевачеве очи биле ''крваве и стакласте“, да је успорено говорио, да је био нестабилан на ногама и да је имао лоше резултате на свим тестовима трезвености.

Тимберлејк је рекао да је ''захвалан на прилици да крене напријед“ и да користи своју платформу да помогне другима да донесу ''боље одлуке“.
        ''Требало је боље да просуђујем. Разумијем озбиљност овога", рекао је пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана