Џастин експресно преболио Џесику

Глас Српске
Џастин експресно преболио Џесику

Само неколико дана послије раскида са глумицом Џесиком Бил, пјевач и глумац Џастин Тимберлејк нашао је утјеху у једној од црних лабудица, Мили Кунис. Пар се зближио на снимању филма "Friends with Benefits" и сјајно се проводи и мимо пословних обавеза.

Недавни раскид пјевача Џастина Тимберлејка и глумице Џесике Бил оставио је у чуду већи дио јавности, међутим, оно што је још више изненадило посматраче свјетског џет-сета су фотографије на којима се види вјероватни разлог разлаза - Мила Кунис.

Једна од звијезда "Црног лабуда" прије само два мјесеца званично је прекинула осмогодишњу везу са Меколијем Калкином, познатим по улози несташног дјечака из филмског серијала "Сам у кући".

Са друге стране, вијест о раскиду Џастина и Џесике стигла је тек прије неколико дана, али је евидентно да је глумац веома брзо преболио дјевојку са којом је био у вези пуне четири године.

На зближавање новопеченог пара вјероватно је утицало и то што Мила и Џастин заједно глуме у филму"Friends with Benefits" који ће се у биоскопима наћи сљедеће године.

У овом остварењу двоје младих умјетника снимало је и неколико секси сцена за које је Тимберлејк рекао да су му биле "најлакша ствар на свијету", вјероватно због присуства лијепе глумице.

Коментаришући рад са Џастином, Мила је за један часопис рекла да је он "диван, професионалан, сладак и невјероватан и да не постоји ништа што он не би могао да уради."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана