Џастин Бибер најтраженија особа године на интернету

Глас Српске
Џастин Бибер најтраженија особа године на интернету

Канадски пјевач Џастин Бибер проглашен је за најтраженију особу године на интернету, "побиједивши" тако ријалити звијезду Ким Кардашијан, која је била прошлогодишња најтраженија личност, пренијеле су јуче агенције.

Према подацима веб претраживача "Бинг", који су базирани на више милијарди претрага током године, Бибер (17) је са прошлогодишњег шестог мјеста скочио на врх најтраженијих на интернету.

Поп звијезда и миљеник тинејџерки једини је мушкарац који се налази на листи "топ 10" најтраженијих особа на интернету. Глумица Џенифер Енистон се са прошлогодишњег деветог мјеста попела на треће због добре филмске каријере и занимљивог приватног живота.

Глумице Линдзи Лохан и Меган Фокс, као и пјевачице Џенифер Лопез, Бритни Спирс, Кејти Пери, Лејди Гага и Мајли Сајрус такође су нека од траженијих имена на интернету.

Иако је филм "Сумрак сага: Праскозорје 1" зарадио 483 милиона долара на глобалном нивоу, ипак су га "побиједили" трејлер и вијести о филму "Немогућа мисија 4", који треба да се нађе у биоскопима од децембра.

"Aмерички идол" је био најтраженији ТВ шоу и ријалити емисија ове године, док је британско краљевско вјенчање Кејт Мидлтон и принца Вилијама у априлу био најтраженији догађај године на интернету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана