Џад Лоу: Нисам заводник, имам дуге везе

Танјуг
Џад Лоу: Нисам заводник, имам дуге везе

Иако га многи сматрају заводником, Џад Лоу тврди да себе доживљава више као "одану душу", особу која ступа у љубавни однос на дуге стазе.

На питање новинарке њемачког издања "Космополитен" да ли је женскарош, британски глумац готово увријеђено одговара: "Не, углавном имам дуге везе. Ја сам одана душа. Зато ми изрази заводник или секс симбол не одговарају, то само показује колико сам заправо несхваћен".

Џад, који у новом филму "Ана Карењина" глуми једну од главних улога, сматра да човјек не контролише у кога ће се заљубити.

"Ту одлуку диктира срце. Тиме желим да кажем да сам у току живота научио да не бркам секс и љубав", навео је 39-годишњи глумац.

Џад Лоу је енглески глумац, филмски продуцент и редитељ. Почео је да се бави глумом 1987. године у Националном музичком позоришту за младе, а своју прву телевизијску улогу добио је 1989. године. За само десет година, већ 1999. године, био је номинован за Оскара за споредну мушку улогу у филму „Талентовани господин Рипли" Ентонија Мингеле, од када ређа успјех за успјехом.

Иако смо навикли да га виђамо уредног и елегантног, у најновијем филму, који тренутно снима „Дом Хемингвеј", имаћемо прилику да га видимо претученог и у модрицама....

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана