Дворана Борик пјевала хитове са Харисом Џиновићем

Цвија Мркоњић
Дворана Борик пјевала хитове са Харисом Џиновићем

Бањалука - Један од најпопуларнијих пјевача народне музике са простора бивше Југославије Харис Џиновић наступио је у Бањалуци, а многобројна публика уживала је у његовим највећим хитовима.

У Спортској дворани "Борик" у уторак увече владала је гужва и усијана атмосфера, а публика је са Харисом углас одушевљено пјевала нумере као што су "И тебе сам сит кафано", "Тако ми недостајеш", "Паришке капије" и "Муштулук".

Џиновић је посљедњи концерт у Бањалуци одржао прије 10 година, а овај посљедњи публика ће несумњиво памтити бар још деценију, јер се пјевач побринуо да ово буде концерт године и да расположење буде незаборавно.

Након концерта Харис Џиновић није желио пуно да коментарише концерт, радије је препустио публици да сами кажу како су се провели.

- Најбоље би било да питате Бањалучане како је њима било, мени је било одлично - рекао је кратко Харис који је јуче цијели дан вриједно радио снимајући у студију.

Он је најавио да ће крајем јануара или у фебруару 2016. године, заједно са Жељком Јоксимовићем, одржати хуманитарни концерт чији ће приход бити намијењен лијечењу познате пјевачице Јадранке Стојаковић.

Ово је само један од гестова којим велики пјевачи показују своју солидарност, која је нарочито изражена када су у питању њихове колеге.

Годишњи концерт Хариса Џиновића у Бањалуци организовала је Радио-телевизија Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана