Дуња Илић шутнула медицинара

Глас Српске
Дуња Илић шутнула медицинара

Млада пјевачица Дуња Илић шутнула је у кољено медицинског техничара Хитне помоћи који је помагао њеној другарици, а он јој узвратио песницом у главу, јавили су поједини београдски медији.

Медији прецизирају да је Дуња у суботу ујутро приведена због напада на медицинског техничара, који се догодио када је екипа Хитне помоћи дошла да укаже помоћ њеној другарици. Пјевачица их је наводно позвала у шест часова, послије журке у њеном пентхаусу на Новом Београду. Пошто јој нису дозволили да присуствује прегледу, видно припита, шутнула је техничара у кољено. Он јој је узвратио ударцем песницом у главу.

Радник Хитне помоћи је позвао полицију и убрзо је стигло десетак припадника интервентне јединице. Утврђено је да је пјевачица имала 0,5 промила алкохола у крви. У притвору је провела 12 часова и пуштена је из полиције непосредно прије нове године, наводе београдски медији.

- Можда сам одреаговала импулсивно, али не смем да причам о томе без адвоката. Спремна сам на било коју пресуду - казала је Дуња новинарима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана