Дугогодишња дјевојка Тајгера Вудса поднијела двије тужбе против њега

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

МАЈАМИ- Бивша дјевојка Тајгера Вудса најпознатијег играча голфа, Ерика Херман, поднијела је двије одвојене тужбе против њега суду на Флориди, након што су окончали шестогодишњу везу.

У првој тужби, поднијетој у октобру 2022, наводи се да је фонд у власништву Вудса прекршио Закон о закупцу станова на Флориди тако што је прекршио усмени уговор о закупу. У поднеску се наводи да ће стварна штета "вјероватно бити измјерена на преко 30 милиона долара".

Фонд је тражио да се та тужба одбаци уз образложење да је спор настао након раскида Вудса и Херманове, када јој је он поручио да она "није више добродошла у Вудсову кућу", преноси Си-Ен-Ен.

У тужби Херманове се наводи да је Вудсов Фонд незаконито окончао станарско право Херман на имању на Хобе Саунду на Флориди.

"Окривљени (Вудс) изабрао је да се бави 'забраненим радњама' узрокујући... тешку емоционалну штету тужиоцу. Забрањене радње су учињене намјерно, са предумишљајем и са злобом", наводи се у тужби.

Конкретно, у тужби се тврди да су "агенти окривљеног" рекли Хермановој "да спакује кофер за кратак одмор", а да су агенти Вудса и фонда од тада уклонили ствари Херман са имања и присвојили преко 40.000 долара њеног новца.

У другој тужби поднијетој у понедјељак, Херман је тражила да буде уклоњена из споразума о неоткривању података који је потписала 2017. године, позивајући се на закон који дозвољава да се споразум поништи у случајевима сексуалног напада.

Међутим, Херман није изнијела никакве оптужбе против Вудса за та дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана