Дрејково проклетство се наставља: Ставио милион долара на Аргентину, али неће видјети ни цента

ГС
Foto: Танјуг

Канадски репер Дрејк (36) открио је на Инстаграму 17. децембра да је подржао Лионела Месија и Аргентину да савладају Француску у посљедњем мечу на такмичењу, али је предвидио да ће се побједа десити до краја другог полувремена, односно у регуларном дијелу такмичења.

Мундијал завршен је у недјељу увече у изузетно напетој утакмици, а екипе су се бориле за титулу пеналима након неријешених 3-3.

На несрећу Француске, Аргентина је освојила титулу након што је обезбиједила побједу резултатом 4-2, а Гонзало Монтијел је погодио одлучујућ гол.

Нажалост, чини се да умјетник неће прикупити ни један цент јер је Аргентина ремизирала са Француском до краја другог полувремена, те тек на пеналима успјела да освоји такмичење.

Нису сви били одушевљени што је Дрејк уопште подржао ову земљу, јер су многи били убијеђени да ће бити осуђени на пропаст због "Дрејковог проклетства".

"Дрејково проклетство" датира много година уназад јер је умјетник више пута подржавао погрешан тим у бројним спортским догађајима високог профила.

2019. године, играч Манчестер ситија Серђо Агуеро промашио је пенал у четвртфиналу Лиге шампиона против Тотенхем Хотспера након што се сликао са Дрејком, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана