Дрејк и Џеј Ло нови холивудски пар

Агенције
Дрејк и Џеј Ло нови холивудски пар

Латино дива Џенифер Лопез коначно је потврдила нагађања и једном романтичном фотографијом признала да је у вези са Дрејком.

На фотографији се види како Дрејк њежно грли Џеј Ло, која му спокојно лежи у крилу.

Фотографија заљубљеног пара је и на њеном и на његовом "Инстаграм" профилу. Уз њу није било потребно никакво објашњење, јер јасно открива природу њиховог односа.

Романтични пост неће бити нешто на шта ће Дрејкова бивша дјевојка Ријана остати равнодушна, а током протеклог викенда је на друштвеним мрежама отпратила Џеј Ло.

Иначе, њих двије су биле дугогодишње другарице упркос 19-годишњој разлици у годинама, али тешко да ће пријатељство потрајати послије вијести да су Дрејк и Џеј Ло започели везу и то објавили цијелом свијету.

Дрејк је прошле недјеље посјетио Џенифер у њеном дому у Лас Вегасу, а потом је у Лос Анђелесу организовао вечеру за њу и њених двадесетак пријатеља.

Мјесецима се спекулише о Дрејковом и Ријанином статусу, али сада је све јасно. Уосталом, на посљедњој додјели МТВ награда Рири се није понијела нимало лијепо према реперу који јој је уручио награду за животно дјело.

- Она је особа у коју сам заљубљен од своје 22. године - признао је тада Дрејк, док је пјевачица за то вријеме окретала очима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана