Драма између Ким и Кањеа се захуктава – да ли ће ово бити најгори развод деценије?

ГС
Foto: Архива

Брачни бродолом славног америчког репера Кањеа Веста и предузетнице и старлете Ким Кардашијан сада је једна од најпраћенијих прича у свијету, а како обично бива, оно што многи који су кроз развод прошли сврставају у категорију најстреснијих догађаја у животу претворило се у још један одвратан медијски циркус у коме нико не жели да згази кочницу, иако би било најпаметније учинити управо то.

У медијским иступима дефинитивно предњачи повријеђени репер, који је своје друштвене мреже претворио у платформе за јавну комуникацију с бившом супругом и обрачуне с њеним новим дечком и више-мање свима који су у овом разводу изабрали "погрешну страну". 

Једна од најновијих мета његових напада је дугогодишњи сарадник Кид Кади којег је, тврди Вест, склонио с новог албума само зато што је пријатељ новог дечка Ким Кардашијан Пита Дејвидсона.

Наравно, Вестове објаве увијек треба узимати с великом дозом резерве јер оно што он приказује као чињенице врло су често само његове верзије истине или, још чешће, начин да промовише нови материјал. Међутим, у овом случају врло је тешко пронаћи границу између класичне промоције и вјероватно искрене жеље да поново састави рушевине брака који у овој фази жели да спасе само он, преноси хрватски портал Индекс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана