Драма: Андреана Чекић открила зашто се посвађала са Аном Севић

GS
Foto: Facebook

Ана Севић и Андреана Чекић биле су блиске пријатељице, па чак и након што се Ана развела од Дарка Лазића, на којем је Андреана била кума на њиховом вјенчању.

Међутим, у једном тренутку је њихов однос захладнио, а Андреана је сада открила како се осјећала када је Ану срела на Лазићевој свадби, послије дужег времена, преноси Курир.

"На свадби смо се поздравиле. Немамо контакт јер су нам се путеви раздвојили. Ја сам била у једној јако турбулентној вези, а кад сам раскинула са њим, имали смо несугласице она и ја. Хтела је да ми помогне, да се откачим од њега, а ја сам му се вратила… Она је мени тад то замерила, ја сам јој замерила мешање, и тако је то остало. Ја сам јој после честитала дете, сад смо се виделе на Дарковој свадби, између нисмо", испричала је пјевачица у "Амиџи шоу".

"Можемо некад и да попричамо, што да не. Признајем, погрешила сам ја, мало је и она, не треба се мешати у туђе везе, поготово кад су токсичне, научила је тад нешто сигурно. Ја сам тад била спремна да откачим сваког, само да будем са дечком", закључила је у емисији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана