Дорис је трудна - Треба родити у јануару!

Агенције
Дорис је трудна - Треба родити у јануару!

За нешто више од мјесец дана глумица Дорис Пинчић, коју ће гледаоци још дуго памтити као главну јунакињу драмске серије Ларин избор, изрећи ће судбоносно ДА.

Дорис Пинчић и њен заручник Борис Рогозница спремни су запловити брачним водама, али то није једини разлог њихове среће. Наиме, обоје се припремају за своју највећу животну улогу, ону родитељску.

По загребачким и задарским кулоарима већ се неко вријеме шушка како је лијепа глумица Дорис Пинчић у другом стању.

Глумица, која је као Лара у драмској серији Ларин избор два пута постала мајка, у трећем је мјесецу трудноће.

Заручници Дорис и Борис срећну су вијест до сад подијелили тек са породицом и најближим пријатељима. С обзиром на то да је у првом тромјесечју, глумица још нерадо говори о беби. Но, ипак, вијест није демантовала.

Принова би требала стићи у јануару. Будући родитељи још не знају хоће ли добити дјечака или дјевојчицу, али глумица се мајчинству јако весели.

- Мени је само важно да се реализирам као мајка. Мислим да је то важно и за мушкарца и за жену. Важно ми је имати барем једно дијете, а кад би могла планирати хтјела би имати барем двоје, изјавила је Дорис.

Почетком септембра млади ће пар запловити у брачну луку.

Свадбу су замислили као велику журку с двјестотињак званица.

Прослава ће се одржати у једном задарском ресторану, али, прије тога, млади ће се пар завјетовати на вјечну љубав у катедрали св. Стошије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана