Донатела Версаће важи за краљицу пластичних операција, овако је изгледала прије њих

ГС
Foto: Агенције

Прва асоцијација на чувену италијанску дизајнерицу Донателу Версаће данас је, нажалост, пластична операција.

Донателино лице се кроз године трансформисало у оно које је тешко препознати, а ријетко ко уопште зна како је она некада изгледала.

Дама која је наслиједила модно царство након смрти њеног брата Ђанија 1997. године, прославила је свој 67. рођендан и једно је од највећих имена у овој индустрији.

Иако јој у свијету моде ријетко ко може парирати, оно по чему је још препознатљивија је њен изглед и бројне операције које је урадила.

Донатела је одувијек настојала да оправда титулу модне иконе, а многи су кроз године и промјене заборавили како је она изгледала у младости.

Данас припада попису оних који су претјерали са естетским операцијама, а на свом изгледу може захвалити "његовању" које траје већ годинама уназад.

Честим одласцима у солариј одржавала је препланули тен, а откако је 2002. године постала плавуша, више није одустала од те боје косе. Ипак, осим тих "безазлених" помагала, Донатела није посустала ни пред естетским захватима и операцијама.

С њима је почела 1995. године, а већ три године послије њен изглед драстично се промијенио. Придонијели су томе и буран живот који је водила те овисност о алкохолу и дрогама за којим је посезала нарочито послије смрти вољеног брата.

Године су се наставиле низати, а њена појављивања у јавности привлачити све више пажње. Но, то је није спријечило да настави радити по свом те и данас, када се појави на неком јавном догађају, да наслутити како је "надопунила" свој изглед.

Донателла је присуствовала и  Мет Гали, а за ову посебну прилику изабрала је корзет хаљину са детаљима од тексаса, ланчићима, златном кожом и Сваровски кристалима.

Иначе, дизајнерица има и двоје дјеце Алегру и Даниела које је добила из брака са моделом Паулом Беком од којег се развела 2000. године, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана