Доналд и Меланија се разводе, а ово је кључни доказ?

Агенције
Доналд и Меланија се разводе, а ово је кључни доказ?

И док свjетски медији преносе са је у току бракоразводна парница америчког предсjедника Доналда Трампа и његове супруге Меланије, у јавност је "испливао" и један твит списатељице и драматурга Монике Бирн која тврди да зна за "један сочан трач који објашњава све".

"Мислим да је сад тренутак да подjелим сочан трач за који већ дуго знам. Не могу да именујем извор, али савjетујем новинарима да то добро истраже. Меланија годинама има аферу са главним човjеком обезбjеђења радње "Тифани" која је смjештена у Трамповој кули. Доналд за то зна. Имају договор, да ће се развести ако Доналд изгуби изборе. Међутим, он је побjедио, па су морали да поново дефинишу уговор. Она је сад заробљена у том браку све док је он предсjедник", пише она на Твитеру.

А развод је већ договорен, објавили су швајцарски медији позивајући се на изворе из Вашингтона.

Доналд и Меланија већ су потписали папире за развод што је, тврде било и за очекивати.

Од почетка Трамповог мандата медији пишу да нешто у браку Меланије и Трампа не ваља. Прво је Трамп Меланију растужио на инаугурацији, а онда она неколико пута није жељела да га држи за руку. Брачни пар живи одвојено.

Доналд је у Вашингтону, а Меланија у Њујорку. Наводно је остала у њиховом стану због сина, а ако и иду заједно на пут, спавају у одвојеним креветима, пише "US Weekleyu". Медији, тврде, како је Меланија изгубила интерес за свог мужа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана