Домаћица Тери не жели више бити очајна

Глас Српске
Домаћица Тери не жели више бити очајна

Тери Хачер досадило је да буде секси домаћица и продукцији серије најавила је одлазак послије идуће сезоне популарне серије "Очајне домаћице".

Након што је седам година била самохрана мајка Сусан Мајер закључила је како јој је доста улице Вестирија Лејн у којој се одвија радња култне серије. Њене колеге из серије медијима су шапнуле како четрдесетпетогодишња Тери има нове планове и жели да покрене своју комичну телевизијску серију по узору на Кортни Кокс која је послије "Пријатеља" осмислила своју серију "Cougar Town". Дио поставе "домаћица" замјера Тери такву одлуку јер напушта серију која је од ње направила звијезду и продукцији прави велики проблем, јер морају да смисле начин како "да убију" њен лик, а њеним одласком долази у питање и опстанак цијеле серије. Невоље им наводно задаје и Фелисити Хафман која већ неко вријеме размишља о одласку, а Теријина одлука помогла јој је у коначној одлуци, те и она намјерава да каже  збогом серији. Креатор серије Марк Шери већ је, раније ове године, рекао да би "домаћице" могле остати без посла за двије године.

- Потписали смо уговор са ABC телевизијом на двије године. Те двије сезоне морамо одрадити. Све се засад своди на преговоре, а ми само радимо наш посао - рекао је Шери за сајт "дигиспај".

Такође је нагласио да жели да задржи оригиналну поставу "домаћица" до краја серијала, али по свему судећи то му неће поћи за руком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана