Док је Севе у болници, Милан слави по Београду

Глас Српске
Док је Севе у болници, Милан слави по Београду

И док медији даноноћно чекају испред сплитског породилишта не би ли сазнали када ће се породити Северина Вучковић, њен вјереник је одлучио да накратко остави своју драгу и прослави Српску нову годину у Београду.

Наиме, Милан је у петак увече виђен на дочеку Православне нове године у ресторану "Сокаче", гдје му је на увце пјевала Драгица Радосављевић Цакана.

- Милан је с другарицама и друговима, који су махом били у пару, Српску нову годину дочекао у ресторану "Сокаче", на Дорћолу. Били су тамо до раних јутарњих часова, а Милан се баш веселио, као и сви остали који су били тамо. Није дјеловао забринуто и замишљено с обзиром на то да је мајка његовог нерођеног дјетета у болници због мањих компликација током трудноће. Ипак, све вријеме су били у контакту путем СМС порука - испричао је извор који се нашао на лицу мјеста и додао да Милан није имао неке специјалне жеље што се пјесама тиче, али да је највеселији био када је једна дјевојка узела микрофон и извела неколико Северининих пјесама.

- У једном тренутку је Цакана дала микрофон дјевојци која веома добро пјева Северинине пјесме и направила је баш лијепу атмосферу. Милану је сигурно у том тренутку одговарало да чује неку песму своје вјеренице с обзиром на то да у том тренутку није могла да слави Српску нову годину с њим - додао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана