Док Џенифер Афлек ужива у браку, ни њеном бившем није лоше

ГС
Док Џенифер Афлек ужива у браку, ни њеном бившем није лоше

Бивши супруг Џенифер Лопез, пјевач Марк Ентони, са којим америчка пјевачица и глумица има двоје дјеце, није се много потресао због вијести да се његова некадашња љубав удала.

Марк је управо окончао успјешну турнеју по Европи, на којој га је све вријеме пратила вјереница, прелијепа манекенка и бивша мис Парагваја, Надија Фереира, са којом ускоро намјерава да се вјенча.

Популарни 53-годишњи добитник три Гремија, Американац порториканског поријекла, на друштвеним мрежама је са фановима подијелио задовољство што је са великим успјехом окончао европску турнеју дугу 38 дана, током које је био у Италији, Швајцарској, Великој Британији, Шпанији...

Док се у Лондону дружио са популарним фудбалером Дејвидом Бекамом, а специјални гост на сцени била му је Селма Хајек, током цијеле турнеје друштво му је правила вјереница Надија Фереира, од које се не раздваја.

Прелијепа егзотична Парагвајка продорних свијетлоплавих очију има 23 године, а прошле године је као мис Парагваја била прва пратиља на Избору за најљепшу девојку планете.

Медији су пренијели да су се упознали када је, послије једног његовог концерта, Надија пожелела аутограм.

Пар је заједно од фебруара ове године, а у мају су објавили веридбу.

Током Маркове турнеје, Надија је непрестано са пратиоцима на Инстаграму, којих има готово два милиона, делила утиске и фотографије из Европе, не кријући колико је одушевљена Старим континентом, али и својим вјереником.  
 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана