Додјела Емија са гламуром и без скандала

Глас Српске
Додјела Емија са гламуром и без скандала

Додјела награда "Еми", које многи зову телевизијски оскари, одржана је у "Нокиа театру" у Лос Aнђелесу, а највише позлаћених статуета освојили су "Момци с Медисона". Додјела је протекла уз пуно бљештавила и гламура, предивних вечерњих тоалета и без иједног скандала. Најгледаније и најквалитетније серије нашле су се у десетак категорија на 61. додјели.

У категорији најбоље хумористичке серије највише гласова добила је серија "Телевизијска посла", а главни глумац из серије Aлек Болдвин освојио је "Еми" за најбољег глумца.

Тони Колет, која је глумила домаћицу у "Тарином свијету" проглашена је за најбољу глумицом у хумористичкој серији, док је Глен Клоуз освојила "Емија" у категорији драмске серије за улогу у "Damages". Седму годину за редом "The Amazing Race" добио је награду у категорији најбољег такмичарског ријалити шоуа. Најбољи драмски глумац је Брајан Кренстон ("Breaking bad"), а најбоље споредне улоге имају Мајкл Емерсон ("Lost") и Џон Крајер ("Two and a half man"), односно Чери Џонс ("24") и Кристин Ченовет ("Pushing daisies").
За најбоље специјалне госте у серијама су Мајкл Џеј Фокс (драма "Спаси ме") и пјевач Џастин Тимберлејк (комични шоу "Суботом увече уживо").
За најспектакуларнији специјални програм у протеклој години проглашено је, очекивано, отварање Олимпијских игара у Пекингу.

На свечаној додјели појавиле су се бројне телевизијске звијезде, али и неки пјевачи, манекенке и старлете. Велико одушевљење изазвала је Хајди Клум која се упркос високој трудноћи појавила са супругом Сеалом на црвеном тепиху. Поред Хајди, још једна трудница, Кортни Кардашиан дошла је у друштву сестре Ким. Међу звијездама на додјели "Емија" била је и позната глумица Дру Баримор. 


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана