Додјела "ЕМИ" награда биће на отвореном

Танјуг
Foto: emmys.com

ЛОС АНЂЕЛЕС - Свечаност додјеле чувених телевизијских награда "ЕМИ" биће одржана 19. септембра на отвореном простору у Лос Анђелесу због све веће забринутости јавности усљед пандемије коронавируса, саопштила је у уторак Телевизијска академија, а преноси агенција Ројтерс.

Церемонија је по оригиналном плану требало да се одржи у затвореном простору пред ограниченим бројем публике познатих личности.

"Телевизијска академија и ЦБС одлучили су да буду домаћини свих свечаности, и то на простору "Ивент Дек" за догађаје уживо у Лос Анђелесу, непосредно иза Мајкрософт Театра", наводи се у саопштењу.

"Евент Децк" за догађаје у центру Л. А. је отворени простор који садржи велику површину за шаторе.

У саопштењу се наводи да су све промјене око локације услиједиле након разговора - консултација са стручњацима за здравље и безбједност округа Лос Анђелеса.

Такође, биће и додатних ограничења у броју позваних у сам пренос додјеле ЕМИ награда, укључујући и оне номиноване за највеће почасти на америчкој телевизији.

"Нажалост, то значи да неће сви номиновани умјетници моћи да присуствују овогодишњим наградама", рекли су организатори церемоније.

Лос Анђелес је прошлог мјесеца поново поставио одлуку за обавезно ношење маски у свим затвореним јавним установама и предузећима, због све већег броја инфекција коронавирусом у овом другом по величини граду у Америци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана