Добре вибрације Бајаге и Инструктора у Бањалуци

A. Р.
Добре вибрације Бајаге и Инструктора у Бањалуци

Концерт Бајаге и "Инструктора" који је у суботу увече одржан у воденом парку "Aквана" у Бањалуци окупио је многобројне љубитеље доброг звука који су уживали у познатим пјесмама ове групе.

Момчило Бајагић Бајага је баш као што је и обећао прије концерта приредио Бањалучанима вече за памћење, враћајући се на крају на бис. Сви који су дошли да чују омиљене пјесме Бајаге и "Инструктора" уживали су уз хитове као што су "Са друге стране јастука", "Лепа Јања рибарева кћи", "Ти се љубиш на тако добар начин"...

Публика је могла да чује и једну од нумера из популарне серије "Вратиће се роде", на чије је извођење одлично одреаговала.

Бајага каже да му ни послије 31 годину каријере посао није ни најмање досадио што је доказ да ради оно што воли.

Истакао је да себе не може да одреди само као пјевача, композитора или текстописца, мада се одлично сналази у свему томе.

- Када сам почео да се бавим музиком нисам ни размишљао да бих једног дана могао бити певач, али ето стицајем околности људи ме по томе сада препознају - каже Бајага.

Судећи по атмосфери на концерту Бајага је потврдио да се максимално труди да позитивну енергију пренесе и на публику која му је узвратила истом мјером. Међу љубитељима Бајагиних пјесама на бањалучком наступу нашли су се људи неколико генерација. Једно се могло видјети, сви су се подједнако добро забављали.

Организатор концерта у Бањалуци је агенција "Aкаваријус олигви", у сарадњи са воденим парком "Aквана".    

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана