Длакава блогерка неће да се брије

Aгенције
Длакава блогерка неће да се брије

Палома Гони из Шпаније шокирала је свијет кад се побунила против депилације и рјешила да се слика обрасла длакама, тврдећи да је и таква секси.

Статистика је показала како велики проценат мушкараца, али и жена сматра да жене не смију да имају длачице на тијелу и да је депилација њихова обавеза.

Против овакве друштвене норме побунила се Шпанкиња Палома Гони те је одлучила стати на крај искривљеним идеалима љепоте тако што је из свог живота у потпуности искључила депилацију, па је на свом блогу под називом "Ја се не бријем" објавила фотографије "природне себе".

Вијест о "длакавој" блогерки одјекнула је цјелим свијетом, а обична дјевојка је постала главна тема расправе у коју су се укључиле бројне земље. Палома је тако онлине гостовала на америчком порталу ‘Hufferpost Live’ гдjе је открила своје разлоге ове, за многе, драстичне и необичне одлуке.

- Депилација је болна, одузима ми пуно времена и није ми јасно зашто је то постала обавеза сваке жене. Права истина је да жене имају длаке и одувијек су их имале. Ако жена не уклања длачице одмах се сматра да не брине о својој хигијени, није секси и није права жена док код мушкараца то није тако – изјавила је млада новинарка.

Но да она није прва жена која се није срамила показати природно тијело доказују фотографије једне од најљепших жена свијета Сопхије Лорен. Прије готово 50 година атрактивна глумица је позирала у купаћем костиму поносно истичући необријане пазухе и притом је још увијек изгледала женствено и секси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана