Ђорђо Армани: Гдје су нестале српске манекенке?

elle.rs
Ђорђо Армани: Гдје су нестале српске манекенке?

Славни креатор који је у уторак прославио свој 80. рођендан, осврнуо се на љепоту Српкиња с опаском да у Италији има све мање и мање српских манекенки...

Славни италијански креатор Ђорђо Армани одлучио је да свој 80. рођендан прослави у друштву представника седме силе, што је медије у почетку изненадило а потом и обрадовало!

Пријатно дружење, Армани је искористио да се мало осврне на своју каријеру, поготово на неке одлуке које је доносио у прошлости.

"Морам да признам да сам уживао у сваком тренутку, јер лијепо је то када имате прилику да будете са својим моделима на њиховим прославама, премијерама, вјенчањима, црвеним теписима, додјелама Оскара... Дијелили смо многе тренутке и то нису само моји клијенти, створила су се и велика пријатељства," рекао је Армани.

Наравно, није све било тако идилично и Ђорђо као и већина дизајнера жали једино због чињенице да је његов приватни живот морао да буде ипак у сијенци услијед огромне посвећености коју је имао према моди.

"Није да нисам хтио да проводим вријеме са породицом, али нисам успијевао јер у овом послу ако не идете корак напред, прегазиће вас. Сада бих хтио да надокнадим бар дио тога породици, да пронађем више времена за емоције, дружења, лијепе моменте. То желим превасходно себи као поклон сада када сам створио име и бренд који може да живи даље и без мене. "

У разговору за магазин "Глорија", креатор се дотакао и "познате" љепоте српских жена.

"Сјећам се прије је било много више српских манекенки. Сада се појави тек једна или двије, али чини ми се да је далеко мање него раније. Чуди ме да сада доминирају латиноамеричке, руске и литванске манекенке, а да из Србије нема нових лица која би успијела да се наметну. Причали су ми да када се иде улицама Београда, од сто жена 95 су лијепе, а тога нема на улицама других градова, па ни у Италији," закључио је Армани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана