Ђорђе Давид пролаи кроз тежак период; открио гдје се налази послије несреће

ГС
Ђорђе Давид пролаи кроз тежак период; открио гдје се налази послије несреће

Рокер и члан жирија "Звезда Гранда" Ђорђе Давид пролази кроз тежак период након што је прошлог викенда учествовао у саобраћајној несрећи у Северној Македонији у којој је налетио на жену која је шетала аутопутем, а која је након тога преминула.

Музичар се сада огласио на Инстаграму и објаснио да се и даље налази у Сјеверној Македонији.

“Нисам добио документа и нисам напустио Македонију. Моја документа се налазе у Јавном тужилаштву у Куманову. Када будем узео документа и прешао границу, ја ћу први то објавити”, поручио је Ђорђе Давид.

Подсјетимо, Тужилаштво Сјеверне Македоније и претходно се огласило о тешкој саобраћајној несрећи код Куманова, у којој је учествовао и Ђорђе Давид и у којој је страдала једна особа, а више је повријеђено.

Према првим информацијама, прво је дошло до судара два аутомобила, “фолксвагена поло“ кумановских регистрација и “фолксвагена голф“ скопских регистарских ознака. Како се истиче у саопштењу, до тог судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смијеру.

“Након тог првобитног судара, путница из возила кумановских регистрација је изашла из аутомобила и у том тренутку на њу је налетио аутомобил ‘Опел инсигниа’ српских регистарских ознака. Жена је од ударца задобила тешке повреде од којих је преминула“, наводи се у саопштењу тужилаштва, преноси Н1.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана