Ђоковићева вјереница уживала у чарима Бањалуке

Aгенције
Ђоковићева вјереница уживала у чарима Бањалуке

Јелена Ристић, вјереница најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, боравила је у приватној посјети Бањалуци, те је уживала у чарима града који никог не оставља равнодушним.

Како сазнајемо, изабраница успјешног спортисте била је код колегинице с којом је студирала и с којом се присјетила најљепших успомена, након чега се у Србију летом компаније "Air Esrbia ", с бањалучког аеродрома, вратила у четвртак поподне.

"Било им је заиста лијепо, што се може закључити и по осмијесима на фотографијама на којима су она и колегиница, иначе Бањалучанка, а која је с Јеленом провела много времена током заједничког студија у Милану", открива наш саговорник.

У пријатном дружењу с пријатељицом, Јелена се у граду на Врбасу опустила од свакодневних обавеза, будући да је ријеч о дјевојци надалеко познатој по несебичном и учесталом хуманитарном ангажману, у склопу Фондације "Новак Ђоковић", чији је директор.

Све је протекло без медијске помпе, тако да је Ристићева готово потпуно успјела да сачува своје активности у граду на Врбасу, па самим тим детаљи њене посјете Бањалуци цуре као из капаљке, али смо успјели сазнати да ју је овај град одушевио.

"Она је приватно долазила у Бањалуку, дакле, нема никаквих посебних разлога", рекао је "Независним" Небојша Мандрапа, из Фондације "Новак Ђоковић".

Када смо га упитали да ли се Јелени допада град на Врбасу, он је одговорио: "Нема особе која је дошла у ваш град, а да јој се није свидео."

Ристићева, која организује бројне акције, у склопу којих помаже угроженој дјеци, недавно је изјавила да она и успјешни тенисер прижељкују потомство, а како је открила - у плану је велика породица.

Да малишане и те како воли, свједочи податак да је прије неколико дана уручила зимску гардеробу и обућу дјеци у Дневном центру за смјештај дјеце на Новом Београду, прикупљену у акцији "Утоплимо дјецу".

"Акција 'Утоплимо децу' је пример да наш народ има велико срце и да жели да помогне онима којима је то потребно", рекла је тада Ристићева, поручујући да, док год је добрих људи у Србији, ова дјеца неће бити сама и заборављена.

Говорећи о циљевима ње и Ђоковића, казала је раније да планирају да имају дјецу у периоду када буду имали времена за то.

"Сваке недеље смо на другој локацији, Новак има јако стресан посао, ја по пет сати гледам његове мечеве и нервирам се. Свакако да желимо породицу", изјавила је вјереница успјешног тенисера, који је 2011. из Бањалуке понио титулу личности године, на манифестацији коју традиционално организују "Независне новине".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана