Ђоковић званично на одмору: Ево гдје ужива са супругом и дјецом

ГС
Ђоковић званично на одмору: Ево гдје ужива са супругом и дјецом

Одмах по завршетку Дејвис купа, гдје је репрезентација Србије поражена у полуфиналу од Италије, најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић запутио се на заслужени годишњи одмор како би напунио батерије за почетак сљедеће сезоне.

Иза Новака је једна од најбољих година у читавој каријери, ако не и најбоља, пошто је током 2023. успио да освоји Аустралијан опен, Ролан Гарос и УС опен, да заигра у финалу Вимблдона и да освоји Завршни мастерс у Торину.

Одлука је пала да Новак оде на одмор у шпанску Марбељу заједно са својом породицом – супругом Јеленом,те дјецом  Таром и Стефаном, гдје ће у угодном и пријатном, скоро прољећном времену покушати да се одмори на прелијепим плажама, пишу српски медији.

Будно око камере "ухватило" је Ђоковића на једној од плажа у Марбељи гдје ужива заједно са својим малишанима и супругом. Опробао се Ноле у бацању фризбија, фудбалу и дриблању лопте на песку, а изгледа да има и новог кућног љубимца.

Ту је био и пас Пјер, али се Ноле играо са још једним псом, којег је држао у наручју. Уз то је очигледно и више него уживао са супругом Јеленом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана