Ђоковић уживао на Златибору

Агенције
Ђоковић уживао на Златибору

Новак Ђоковић провео је неколико сати у ресторану који је у власништву Лепе Брене и Бобе Живојиновића, након отварања "Другаријаде" коју на Златибору организује његова фондација.

Уобичајени жамор у угоститељском објекту у центру туристичког насеља Златибора на пар секунди замијенила је тишина изазвана невјерицом, а онда и талас одушевљења - "Новак, ово је стварно Новак".

Ноле се око 19 часова у уторак увече појавио у друштву супруге Јелене, једног пријатеља и људи из његове личне пратње.

Потпуно спонтано и најнормалније, без икаквог геста којим би ставио до знања да је планетарна звијезда, Ноле је са друштвом сјео за први слободан сто. Понуђено му је да се пресели у један од сепареа, мало даље од очију јавности, али он је то одбио.

- Чак му је и било непријатно што су конобари, видевши госта светског гласа, брже-боље појурили да га услуже преко реда. Распитивао се шта од златиборских специјалитета има на менију, а онда се одлучио за хладно предјело са пршутом и кајмаком. Није имао ни најмању замерку на услугу, пленио је љубазношћу и ведрином, а уз вечеру је пио флаширану воду - прича извор који се затекао у ресторану.

Мало ко од присутних није пожелио да изненадни сусрет са најбољим тенисером свијета овјековјечи фотографијом, а Ноле је сваком изашао у сусрет и стрпљиво позирао.

За својим столом причао је да је на Златибору посљедњи пут био прије девет-десет година и препознао конобара Милана Лазића.

- Сећам се тебе, ти си ме служио у овом ресторану - казао је Новак и Милану испунио жељу да поновни сусрет крунише заједничком фотографијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана