Ђоковић показао пјевачко умијеће, на забави у Београду запјевао супрузи ВИДЕО

ГС
Ђоковић показао пјевачко умијеће, на забави у Београду запјевао супрузи ВИДЕО

БЕОГРАД – Најбољи свјетски тенисар Новак Ђоковић у Београду је с породицом прославио освојену титулу Аустралиан Опена, а на снимцима се може видјети како је у једном тренутку запјевао супрузи Јелени.

Породица је српском тенисеру приредила дочек и забаву у Београду, а на друштвеним мрежама су убрзо процурили снимци с прославе.

Новака је при доласку у ресторан који је у власништву управо његове породице дочекао ватромет и бројни плакати подршке, а он се у једном тренутку обратио присутнима који су се окупили да га подрже.

На бини испред ресторана били су постављени и његови трофеји, за присутне је запјевао, а како преносе медији у Србији, најмлађима је дијелио балоне.

На једном од снимака Новак се може видјети како се весели с бившим фудбалером Савом Милошевићем док он пјева пјесму "Пусти ме" Хариса Џиновића.

Други снимак кпосебно је привукао пажњу, а приказује Новака који је одлучио показати своје пјевачко умијеће. Ђоковић је својој супрузи Јелени запјевао пјесму фолк пјевача Аце Пејовића "Јелена".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана