Ђоковић одушевио најљепшу жену свијета (ФОТО)

ГС
Foto: АП

Новак Ђоковић, осим што је прави професионалац када је његов посао у питању, важи и за једног од најпопуларнијих јавних личности у свијету, па није ни чудно што су многи одушевљени њиме.

Поред тога што га обожавају милиони фанова, воле га и славне личности, а међу њима и многе холивудске фаце. Једна од њих је и вјероватно најпопуларнија жена на свијету тренутно Марго Роби.

И прије него што је оборила све рекорде популарним филмом “Барби”, Марго је била Ђоковићев фан, а то показује и фотографија која је настала прије цијелу деценију.

pic.twitter.com/bcyWZ4jgH9

— sunshine. (@crazyheadimp) January 24, 2023

Њих двоје су усликани на егзибиционом мечу који се одржао 2013. године у Аргентини, гдје је Новак играо против Надала. Марго је у то вријеме снимала филм у Буенос Ајресу, па су њен партнер Вил Смит и она искористили вријеме да оду на овај меч, пише Блиц.

Колико је Марго била одушевљена Новаком, види се и на фотографији на којој је у заносу, јер то није могла да сакрије и слика говори више од ријечи.

Марго Роби је већ четврту годину за редом проглашена најљепшом од стране магазина Maxim Australia, који  сваке године објављује листу 100 најљепших жена свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана