Ђоковић и Aна Ивановић у најтраженијим рекламама VIDEO

Глас Српске
Ђоковић и Aна Ивановић у најтраженијим рекламама VIDEO

Рекламе у којима глуме Новак Ђоковић и Aна Ивановић нашле су се на листи 20 најтраженијих тениских реклама, заједно са рекламама Роџера Федерера и Ендија Мареја.

Када је ријеч о рекламама, Федерер је неприкосновени владар са седам од 20 најгледанијих реклама по оцјени "Aнрули медије", која себе назива "глобалном платформом за друштвено видео-рекламирање".

Федерерова најбоља реклама је она у којој он изиграва Вилијема Тела и обара конзерву са главе мушкарца својим сервисом.

Ђоковић се појавио у неколико реклама укључујући и једну у којој игра тенис на крилима авиона који је у ваздуху.

Његов колега Рафаел Надал појавио се у само једној реклами са листе - за Aрманијев доњи веш.

На листи којом доминирају мушкарци нашле су се и Марија Шарапова, Ли На и Aна Ивановић.

Ђоковић је 2009. године снимио рекламу чувеног произвођача рекета "Head". Иако траје чак два минута, видео-спот је од почетка до краја држао једнаку пажњу јер се Ноле могао видјети у крајње незамисливим ситуацијама. Наиме, у овој реклами усред меча Ђоковић заводи атрактивну плавушу из публике - прави јој фигуру пса од балона, затим са још четворицом момака изводи кратку плесну тачку. Сљедећа сцена руши све табуе о мушкарцима јер Новак пред дјевојком изводи стриптиз, скида мајицу, а његове брадавице сакривају два украса у облику срца. Као да то није довољно, Ноле "дуби" све са фокама на трибинама и стиже да постигне поен! За исту компанију Ђоковић је прије два мјесеца снимио нову рекламу на крилу "олдтајмер" авиона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана