Ђиђи Хаидид и Зејн Малик нису више заједно, њена мајка тврди да је музичар ударио

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Мајка славне манекенке Ђиђи Хадид , Јоланда Хадид , тврди да је славни пјевач Зејн Малик, који је у вези са њеном кћерком, ударио прошле седмице у жару свађе, због чега она наводно размишља о подношењу кривичне пријаве.

Зејн се касније огласио о инциденту за ТМЗ.

-Нисам желио да ово изађе у јавност. У настојању да заштитим своју кћерку, пристао сам оспорити тврдње које су произашле из свађе коју сам имао с мајком моје партнерице, а која ја ушла у наш дом док је партнерица била одсутна прије неколико седмица. Ово је била и још увијек би требала бити приватна ствар, али чини се да је ово процурило у медије, упркос мојим напорима да нас вратим у мирно породично окружење, које би ми требало омогућити да одгајам кћерку на начин на који она то заслужује, изјавио је.

Он пориче да је ударио Јоланду.

- Одбијам дати било какве даље детаље и надам се да ће Јоланда преиспитати своје лажне оптужбе и окренути се према рјешавању проблема проблема у четири ока, закључио је.

Зејн Малик и Ђиђи Хадид заједно имају једногодишњу кћеркицу Каи (Кхаи), а након Јоландиних оптужби откривено је да пар већ дуже није заједно.

Везу су започели 2015. године, а прекинули су три године касније. Гласине о помирењу потакнули су 2019. године, а први пут су заједно примјећени у Њујорку у јануару 2020. године. Кћерка им се родила у септембру прошле године, а чини се да је 2021. била пресудна за њихову љубав.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана