Дјевојка принца Харија је oткаченија од њега

Агенције
Дјевојка принца Харија је oткаченија од њега

Кресида Бонас је име које би требало запамтити. Насмијана плавокоса дјевојка на фотографијама очигледно у потпуности ужива у животу. На фестивалу, скијашкој стази, или у ноћном клубу - Кресида Бонас напросто зрачи а томе у многоме помаже и титула дјевојке британског принца Харија, пренијеле су агенције.

Не чудо што је Кресида шармирала враголастог принца Харија, који је на скијалишу у Вербјеу, у Швајцарским Aлпима, снимљен како је грли с неприкривеном наклоношћу.

Другом приликом, гости ресторана у Вербјеу изјавили су да су их за вечером видјели како се "љубе као тинејџери".

Било је то на краљевској журки, којој су, поред осталих, присуствовале војвоткиња од Јорка Сара Фергусон и принцезе Јуджин и Беатрис, а која је организована у ресторану "Пот Лак".

Повода је било више него довољно: Кресида је прошлог понедјељка прославила свој 24. рођендан, а један дан касније Харијев стриц, принц Ендру, напунио је 53 године.

Кладионице предвиђају да ће Хари (28) и Кресида након што су се загрлили у јавности објавити и вјеридбу (и веза између принца Вилијама и Кејт Мидлтон озваничена је након што су снимљени како се љубе на зимовању у Клостерсу).

Очекује се да ће Кресида на вјенчању своје полусестре у Јужној Aфрици идућег мјесеца упознати принца Харија са својом мајком, леди Мери Гај Карзон, популарном манекенком шездесетих година.

Кресидина полусестра Изабела Aнстратер Гаф Колторп удаје се за Сема Брансона, сина сера Ричарда Брансона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана