Дједа Мразе, хоћу трудну жену и Бред Пита!

СРНА
Дједа Мразе, хоћу трудну жену и Бред Пита!

Пјевачи су и ове године били маштовитији па су пожељели све и свашта од авиона до џакова пара, пића, жена и још дјеце, али и психијатра да утврди ко је у каквом стању на естради.

Иако можда живе боље и зарађују мало више од просјечних људи и познате личности имају жеље. Судећи по ономе што су себи и својим најближима пожељели на почетку Нове године Дјед Мраз ће имати пуне руке посла, 2014. година биће весела, богата, распјевана, а на естради ће бити много принова.

Прошле године Жељко Јоксимовић и његова супруга водитељка Јована Јанковић пожељели су да им Дјед Мраз донесе бебу, он их је чуо и принова је на путу, па ће ове године познати пјевач поново постати тата.

 "Већ годинама имам исту жељу, упорно молим Деда Мраза да ми је испуни и надам се да ће моје молбе услишити у новој години", каже Сања Малетић, али због малера неће да открије која је жеља у питању.

 

"Ја сам себи све жеље испунио, али бих био пресрећан да још једном постанем тата. Према томе, Деда Мразе, хоћу бебу!", поручује Ацо Пејовић, који поред три ћерке Марије, Магдалене и Иве жели и четврто дијете.

 

Исту жељу имају Милић Вукашиновић, Бобан Рајовић и водитељ Зоран Пејић Пеја.

"Знаш шта, Деда Мразе, донеси ми једну лепу, трудну жену! Лакше ми је ако је неко већ одрадио посао да не морам да се мучим око израде, дораде и тако то. Најбоље је да у 2014. години у пакету добијем и жену и дете", смије се Пеја.


А уз трудну жену, могао би Дјед Мраз да му пошаље једну телевизију, па да има гдје да ради и да просипа своје фазоне, пошто је већ мјесецима без посла.

Бобан Рајовић би уз троје дјеце које има још једну бебу у кући и авион! Како каже, авион не мора да буде много велики, тек да у њега стану пилот и један путник. Летјелица би му добро дошла да може брже и лакше да стигне свуда гдје га траже.  

Наравно, већина певача је пожељела џакове, или бар кесе пуне пара, мноштво хитова, тезги и обожавалаца. А, Нела Бијанић би једног богатог, добродржећег, озбиљног господина који би освојио њено срце. "А, кад се појави такав мушкарац који ми треба, желим да добијемо девојчицу!", поручује Нела.

"Хоћу и ја бебу! Хоћу да имам већу породицу, већи стан, већу каријеру, све веће", каже Весна Вукелић Венди.
 

Александра Стојковић Џиџа би мушкарца свог живота. Али, не било ког, јер на уму има само једног. Додуше, доста је старији од ње и заузет, али њој то ни мало не смета.

"Деда Мразе, да много не филозофирамо и не детаљишемо, пошаљи ми Бреда Пита!", наручује Џиџа.

А, њен отац Драган Стојковић Босанац има много скромнију жељу. "Желим само штап за пецање. На мушицу. Да могу лијепо да побјегнем из овог естрадног лудила, да забацим штап и чекам. То ми је сан", скроман је Босанац.  

Ацко Незировић би жену, па да се ожени. "Нека буде лепа, млада, паметна, вредна и богата", прецизира своју наруџбину Ацко.  

Радиша Трајковић Ђани жели неколико бурића пића и неколико љубавница. "Желим бар две љубавнице од 20-ак година", искрен је Ђани.  

Додуше, питање је шта ће на ове жеље рећи његова супруга Слађана. Можда ће морати опет да се маши оклагије да научи памети несташног пјевача.  

Сличну жељу, али без пића, има Ера Ојданић. "Биће довољна једна млада плавуша са израженим облинама. Изгледа да ме је Деда Мраз већ чуо, јер ми се једна таква већ појавила на видику!", каже Ојданић.  

Послије успјеха у шоу програму "Твоје лице звучи познато" Жељко Шашић би сада улогу у неком филму. "Мислим да сам заслужио да моја каријера крене у глумачком правцу, да је Деда Мраз то видео и да ће ми без проблема послати улогу!", сматра Шашић.
 

Сашка Каран је завршила реновирање и сређивање куће, па би сада да је опреми. Зато је пожељела комплетно нов намкештај за свој дом.

 

"Ако је и код Деда Мраза криза, онда га молим нека ми пошаље само нову кухињу, јер ми се ова садашња смучила. Ако је баш при парама, може да ми донесе и нову гарнитуру за седење, тепихе, завесе, кревете, ормане... И обавезно златан накит за мене лично, јер злато обожавам", каже ни мало скромна Сашка Каран.

 

Драган Пантић Смедеревац, као и прошле године, опет моли Дједа Мраза да му пошаље психијатра.

"Добар психијатар треба нам више од хлеба и воде! Да нас све лепо прегледа, посебно нас на естради и да нас распореди. Да утврди ко може да стане пред микрофон, а ко не може. Да га склони где треба да не нервира овај напаћени народ којем је доста будала", каже Смедревац.

Лепи Мића прижељкује да добије Фарму. Ону у Лисовићу, на којој је био, а може и нека друга.

"Треба ми Фарма да бих је поклонио Зорици Марковић, па да жена може лепо цели живот да проведе на фарми, да не мора да се шетка од ријалитија до ријалитија него да има своју фарму и забавља народ", каже Лепи Мића.

Маја би да виђа сина

Маја Николић би да јој Деда Мраз пошаље пресуду у којој може чешће да виђа свог млађег сина Лазара. Аца Илић каже да ће бити довољно ако нам Дјед Мраз свима донесе осмијехе на лица. "Знам да то не може, ако нам свима не пошаље и бар мало парица, да попунимо џепове. Нека пошаље народу, не мора нама, певачима. Јер, ако народ буде имао пара, лако ћемо ми певати и зарадити", поручује Аца Илић.
 

Ната тражи опроштај - Наташа Беквалац би била најсрећнија када би Дјед Мраз могао да јој среди да јој из Паркинг сервиса стигне опроштај за гомилу неплаћених казни за погрешно паркирање. Пошто нема намјеру да их плати, предложила је да иде у затвор или да добије наногицу. С обзиром на то да је, како се прича, уочи новогодишњих празника дефинитивно окончала романсу са Владимиром Вуксановићем добро би јој дошао и нови дечко или вјереник.

Гоца Божиновска од Дједа Мраза неће да тражити ништа!  "Сви нешто траже, имају ове и оне жеље, па хајде да ја будем изузетак. Шта да тражим кад имам све? Срећу, здравље, дивну децу, златног момка крај себе? Мени не треба ништа и што се мене тиче Деда Мразе ове године можеш да се одмориш, пошто ми ништа не треба", поручује Божиновска.

Беки Бекић је добро размислио шта да тражи од симпатичног декице у црвеном одијелу. А, онда је пожелио да му Деда Мраз донесе бар мало правде.


"Без правде, ништа не вреди. Ако ми донесе правду, пристајем да се одрекнем свих пара на свету, да заборавим на све оне који ми дугују новац и да радим за џабе - рекао је Беки, а онда се предомислио. "У ставари, кад мало боље размислим можда би било боље да ми Деда Мраз донесе једну Деда Мразицу. Е, сад шта ће моја жена да каже на ово не знам, али ето мени треба Деда Мразица".

Милица сања помирење са бившим дечком - Милица Тодоровић и даље је неутешна након раскида романсе са композитором Радетом Ковачевиће, старијим братом њеног колеге Саше Ковачевића. Зато признаје да би највише вољела да јој Дјед Мраз, ако је икако могуће врати старог дечка. Сека Алексић прижељкује бебу. Она је исто пожељела и прошле године, али је Дјед Мраз изгледа није чуо, па ће морати да се потруди и да буде гласнија како би је Деда Мраз овог пута чуо. Наташа Ђорђевић би, ни мање ни више него принца на бијелом коњу! Послије дуге, пропале везе из које има сина Александра, пјевачица није престала да вјерује у љубав и бајке, а сада сања о принцу. Можда јој се ова жеља у 2014. години и испуни.

Упркос бурном разлазу са Миланом Поповићем, Северина Вучковић не губи вјеру у љубав.

"Драги Дједа Мразе, подари Александру секу, а мени доброг и згодног фрајера", открила је своје жеље Северина.  

И њена колегиница Јелена Розга има прегршт жеља, али ни ове године не планира да стане на луди камен.

"Мислим да у 2014. годину неће ништа мијењати по питању приватног живота. Нећу се удавати! Све ћу то оставити за 2015. годину. Ако се двоје људи воли, мислим да могу савршено функционисати и без тог папира. Али, вољела бих да постанем мама у 2014. години", открива Розга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана