Дјечак са Киндер чоколаде: Београђанин је данас модел, глумац и звијезда у Венецији

ГС
Foto: Илустрација

Као дјечак постао је заштитни лик чувене Киндер чоколадице на којој је и дан данас, а послије модне каријере, сада је глумац и једна од звијезда у Венецији.

Британска маркиза Ема Вејмут, иначе прва тамнопута маркиза у историји ове земље, ових дана се проводи у Венецији, а друштво јој прави један од њених најбољих пријатеља - српски манекен и глумац Алесандро Егер.

Алесандро је рођен 6. септембра 1991. године у Београду, али се породица преселила у Италију како би побјегла од рата. Остало је историја; постао је једно од најпознатијих лица са омиљених слаткиша сваког дјетета, преноси б92.

"Прије Италије сам живио на Бановом брду, гдје ми још живе другови из краја, са којима сам и даље у контакту.

Такође, ту сам увијек долазио до 13. године, а онда су ме школа и посао мало одаљили, али чим сам имао прилику, увијек сам долазио. Једноставно, то је дио моје крви. Имао сам око дви или три године, бака је живјела на релацији Италија - Србија, те смо ишли аутобусом од једне до друге земље", истакао је Алесандро прошле године.

Данас је манекен и глумац, а добио је и улогу у надолазећем филмског хиту "Хоус оф Гучи". И прије тога имао је мање улоге у неколико остварења, а још као тинејџер глумио је у серији "Т Банд".

Једном приликом открио је да је отишао од куће још са 17 година како би остварио своје снове, а у том периоду радио је и као возач пјевачице Глорије Гејнор. Моделингом је почео да се бави у 21. години када је дебитовао за бренд Версаће.

"Манекенство је стигло много касније, тек кад сам имао 21 годину. Неки мјесец након снимања у Риму гдје смо снимали “Медико ин фамиглиа” чувену серију гдје глуми и Милена Вукотић. Вратио сам се у Милано и тражио посао.

Ушао сам у Версаће и питао сам да ли им треба конобар, продавац било шта, и то је чуо кастинг директор. Било је као у филмовима, он је стајао иза мене и само ми је рекао: "Дођи ти са мном", измјерио ме и сутрадан сам већ сједио са Донателом Версаће. Тако је почело све, било је јако занимљиво да сам онда рјешио да мало оставиим глуму. Било је потребно много труда, много тренинга, дијета и аудиција. Али од малих ногу, шта год да почнем, трудим се да освојим злато, и за то злато сам се увијек борио и мислим да ми је управо то донјело добре резултате. Највише се цијени труд, да устанеш, да зовеш људе, одржаваш контакте, агенције...

Да покажеш свима колико то желиш", испричао је својевремено за Блиц.

Иначе, овај згодни 29-годишњак је заузет - већ неколико година ужива у љубави са манекенком Мадалином Дорофтеи. Пар је практилно нераздвојан и често објављују заједничке фотографије на Инстаграму, а морамо признати да ову Румунку краси невјероватна љепота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана