Дјеца филмске звијезде чији је живот уништен

Агенције
Дјеца филмске звијезде чији је живот уништен

Звијезде филмова "The Lost Boys ", "The Goonies" и "Гремлинс" прошли су дословно пакао као деца који је оставио трајне посљедице на њихове животе.

О педофилији у "фабрици снова" (Холивуду) често се причало, а јавност је потврду добила од глумаца Корија Хајма и Корија Филдмена. Њих двојица су отворено говорила о сексуалном злостављању са којим су имали искуства као тинејџери. Филдмен је о свему писао у својој биографији "Кореографи".

Филдман је препричао случај који му је испричао његов пријатељ Хајм. Он је казао да му је 1986. године у току снимања филма "Лукас" пришао мушкарац и објаснио да је нормално у Холивуду да мушкарци имају секс са дјечацима и како сви то раде. Неименовани мушкарац је одвео Хајма иза приколице филмског сета, гдје га је силовао. Хајм је сматрао да је то нешто нормално, присјетио се Филдмен.

Хајмова силоватељ је данас позната особа у Холивуду и годинама се нагађало да је у питању Чарли Шин, који је у то вријеме био 6 година старији од Хајма.

Филдмена је сексулано злостављао Рон Кримсон који је глумце увео у свијет дроге. У књизи постоји фотографија на којој слави 15. рођендан окружен педофилима.

Читава ситуација се отргла контроли која је довела до смрти Хајма 2010. године. Филдмен се и даље бави глумом, али без упечатљивијих рола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана