Ђани Версаће је био против уградње силикона

Cosmopolitan.rs
Ђани Версаће је био против уградње силикона

Према ријечима Наоми Кемпбел, покојни италијански дизајнер није био љубитељ силикона, убеђујући манекенке да би повећање груди, "уништило" његове креације.

Британски супермодел је у разговору за њујоршки радио Power 105.1 FM изјавила да је Ђанија ужасавала чињеница да нека манекенка уопште размишља о уграђивању силикона.

"Версаће је био од оних људи који су крајње негативно гледали на силиконе и када би чуо да нека цура намерава да их угради, моментално би се потрудио да је одврати од те идеје, убеђујући је да би то уништило начин на који његова одjећа пада низ тијело"

Четрдесеттрогодишња љепотица је такође напоменула да јој никада није пало на памет да угради силиконе или да уради било какву корекцију иако су је на старту каријере савјетовали да скине ожиљак са усне.

"Имала сам већ са три године ожиљак с десне стране, тик изнад усана за који ме је агент савјетовао да уклоним чим сам дошла у Њујорк. Мајка је категорично одбила да урадим тако нешто и послије ми никада није пало на памет. Уосталом, шминка је успјевала увијек да га покрије, тако да се не види"

Наоми је ипак констатовала да је одлука да „одете" под нож само ваша, и да ако то радите искључиво због себе и ако вас та промена чини срећнијим, онда то треба да урадите. Али, свијесни да то уопште није добро за посао модела. То никако.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана