Ђаконије на банкету након додjеле Оскара

Танјуг
Ђаконије на банкету након додjеле Оскара

ЛОС АНЂЕЛЕС - Као и сваке године, након свечаности додјеле Оскара, филмске звијезде, редитељи и остали гости наставиће у недјељу увече славље на Балу гувернера који организује Америчка филмска академија у једној од дворана Кодак театра у Холивуду.

     Послужење за око 1.500 гостију припремиће и ове године чувени кувар Волфганг Пук коме ће асистирати 350 кувара и 950 послужитеља.

    Ако је судити по менију, јасно је да у Холивуду не знају за економску кризу.

    На јеловнику су разна предјела - тост са димљеним лососом и кавијаром у облику Оскара, мини чизбургери, такоси са јастогом у преливу од парадајза, пилећа паштета са тартуфама, мноштво салата...

    Од посластица, поред чоколадица у облику Оскара, гостима ће бити понудјене и пите са кремом од банане, тортице са малинама, чоколадне фонтане и ролнице са чоколадом. 

    А уз све то, наравно, биће послужен и шампањац, у огромним количинама, као и коктел “Moet Red Carpet Glamur” који је специјално креиран за то вече.

    На овој гламурозној прослави биће употребљено 12.000 чаша, 4.000 тањира и 6.000 виљушака. Биће отворено 1.000 боца шампањца, а салу ће украшавати 1.400 Сваровски кристала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана